Skip to content

Reinkarnation behandling

Reinkarnation er et begreb indenfor en række østlige religioner og filosofier, heriblandt flere verdensreligioner. Der er en stor del af verdens befolkning, der tror på reinkarnation.

Teorien bag reinkarnation lærer os, at den fysiske krop er undværlig, i modsætning til sjælen, som er for evigt. Ved døden går sjælen videre fra den døde person til et nyfødt barn.

Tanken om reinkarnation kommer fra, at vi er her for at lære og udvikle os – moralsk, følelsesmæssigt og spirituelt. Vores udvikling er ikke afhængig af en akademiske uddannelse, men kun baseret på vores oplevelser igennem livet.

Hvorfor kan vi ikke huske vores tidligere liv?

Der er flere grunde til, at vi ikke kan huske vores tidligere liv. Sjælen er bevidst om sin karma ved fødslen til den fysiske krop, men den viden forsvinder med tiden.  Det er en af grundene til, at vi nogle gange har en følelse af, at vi har set/oplevet tingene før, eller har mødt de samme mennesker før. Det kan sammenlignes med deja-vu.

Reinkarnation kan bruges til at gå tilbage i et eller flere liv, så vi kan opnå en forståelse af, hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvorfor vi er, som vi er.  Vi gør og siger nogle ting, som vi ikke ved, hvor stammer fra. Vi elsker måske nogle ting, som heller ikke kan forklares.

Det kan også være, at man har svært ved at holde fast i en arbejdsplads. Svært ved at binde sig i et parforhold. Har oplevet store svigt i livet og har mønstrer, man ikke er glad for. Vi har styrker eller svagheder, som ikke giver mening.

Ved at gå tilbage til tidligere liv, kan vi få svar på mange af disse spørgsmål. Sammen kan vi gå tilbage og rense disse oplevelser, som ligger dybt i kroppen. Vi kan heale dem, så du kan føle, du får et nyt liv.

Hvordan forgår behandlingen?

Reinkarnation er en smuk rejse, det er derfor vigtigt at der er tid og ro til behandlingen.

Ring og book tid før behandlingen, så jeg kan forberede klinikken og omgivelserne.

Selve behandlingen foregår ved, at du ligger behageligt på briksen. Jeg udfører en healing med guidet meditation, hvor du kommer i en trancetilstand.

På den måde føres du tilbage til et af dine tidligere liv. Jeg er med dig hele vejen igennem og du kan føle dig tryg ved hele processen.

  • Reinkarnation behandlingVarighed ca. 90 minutter.
    1000,-