Skip to content

Shifi’s Referencer

Få et indtryk af, hvordan kunderne oplever Shifi.

Mia BNordsjælland

Når jeg får behandling hos Shifi, er det ikke kun mit ansigt, der bliver plejet, men også min sjæl.

For mig er det den ultimative selvforkælelse, som jeg hver gang glæder mig til.

Udover fugt til huden, ansigtsmassage og en hud, der ståler, har Shifi også en gave som menneske, der gør, at jeg kan rumme hele verden, når jeg går hjem.

Jeg føler mig fyldt op med god energi og overskud, og hun har åbnet mine øjne for at se på verden med nye øjne, og med en smuk hud ❤

Peter

Hos Shifi er du bogstaveligt talt i trygge hænder.

Hudplejen her er “anderledes” på den gode måde, fordi Shifi med sin tilgang tilpasser behandlingerne til både huden og mennesket på briksen.

Her vil du opleve at blive mødt af en både professionel og meget behagelig behandler. Varm anbefaling!

Annie

Min oplevelse af Theta Healing hos Shifi. Jeg var meget spændt på hvad det var og samtidig interesseret i hvad det kunne.

Shifi kan virkeligt sit arbejde og har fået mit sind omprogrammeret til at gøre ting på en anden måde efter behandlingen.

Det er ikke sidste gang jeg skal have denne behandling.

Kan kun varmt anbefale at prøve Theta Healing hos Shifi, hvis man går med bekymringer/gamle traumer fra barndom mv.

P.S. hver klar til et meget bedre liv.

Vibeke

Mine private yoga timer med Shifi har været med til at give mig en gave for livet?

De private timer gjorde at Shifi havde mulighed for at fokusere 100% for mig.

Jeg lærte at trække vejret, lærte at være fuldt til stede, lærte at udføre de grundlæggende yoga øvelser rigtigt og det har gjort, at jeg nu får 100% udbytte af mine yoga timer.

Jennifer

Jeg kom ind hos Shifi og var egentlig lidt i tvivl om, hvad jeg skulle og havde brug for vejledning.

Jeg havde en hud, der bare var træt. Den var kedelig, fedtet og skinnende, med forstørrede porer, urenheder og rosacea.

På trods af, at jeg selv syntes jeg passede den pænt.

Shifi var rigtig lydhør over for mine problemer og foreslog mig at starte på pH Formula.

Jeg købte nærmest det hele! Rensemælk, C og B vitamin creme, øjen creme, acne creme og solcreme. Jeg blev grundigt instrueret i brugen af produkterne og sendt glad og spændt ud af døren.

Jeg har brugt produkterne ca en måned nu, og jeg føler jeg har en anden hud! Den er ikke længere over fedtet og skinnende, min rosacea er kraftigt reduceret, porerne bliver mindre, også de fine linier og urenheder er næsten helt væk. Jeg er virkelig imponeret og fortsætter helt klart med at bruge pH Formula.

Jeg fik også lavet en ansigtsbehandling med pH Formulas produkter som yderligere hjalp min hud godt på vej. Det hjalp især på hvor fedtet min hud har været efterfølgende.

Derudover så er det bare rigtig rart at komme hos Shifi. Der er en åben, hyggelig og samtidig professionel stemning, så jeg som kunde føler mig godt modtaget på alle måder.

Og så kan hun simpelthen trylle, når der skal rettes øjenbryn!!

Louise WestiValby

Jeg har fået behandling med Du Lac metoden, mod diverse dimser og karsprængninger.

Jeg er fuldstændig imponeret af hvordan Shifi fik de ubehageligheder væk, for mit blotte øje. Det gjorde ikke ondt, og min hud blev med det samme smukkeste.

I den næste tid, ved jeg det er vigtigt, at smøre med olie, således at det endelige resultatet bliver så fint som muligt.

Shifi er sød og særdeles kompetent.

AnetteValby

Om Asmo Peeling: Før behandlingen følte jeg tit, at min hud var grå og glansløs med synlige træthedstegn.

Efter behandlingen har jeg fået “glød” i ansigtet og min hud føles klart strammere.

ShalaØsterbro

Hørte om Shifis på internettet, kastede mig ud i det og fik min første Asmo behandling.

Blev mødt af en rigtig sød kvinde, og da jeg fik behandlingen følte jeg mig i trygge hænder.

Hun tog meget hensyn til, om man har det godt under behandlingsforløbet, og ikke mindst at man ligger godt på briksen.

God service, god behandling og en rigtig god behandler møder man hos Shifi’s.

SigneHerlev

Jeg kan varmt anbefale en ASMO peeling hos Shifis, hvis du ønsker en mere ensartet og klar hud.

Jeg har fået lavet den to gange med et års mellemrum, og har fået minimeret linier og ar i huden synligt.

SarahNørrebro

Jeg har fået en Asmo peeling her for nogle uger siden og er simpelthen så glad for at jeg trodsede min frygt gjorde det.

Min frygt bundede i uvisheden om hvad der skulle ske, men med det samme jeg kom ind i klinikken, følte jeg mig tryg og velinformeret.

Der blev svaret fyldestgørende på alle mine spørgsmål – og jeg havde mange.

Da jeg var færdig med behandlingen, blev jeg sendt hjem med beskeden om at jeg bare skulle ringe hvis jeg havde nogle spørgsmål, og at jeg skulle komme tilbage efter 7 dage til efterbehandling. Efter at jeg har været til efterbehandling er min hud blevet mærkant bedre og mere ensartet.

Før havde jeg ar efter urenheder og fedtet hud, som helt sikkert er blevet forbedret. Jeg kan klart anbefale denne skønne behandling.

SigneHerlev

Jeg var inde i december måned og få nogle gode anbefalinger til min hud – og købe en masse af de fantastiske Exuviance produkter.

Jeg er nu også stoppet med mælk, og kan alt i alt se en kæmpe forskel på min hud. Det skal du have stor tak for!

Lene Zielkekunde i mere end 10 år

At få ansigtsbehandlinger mv. hos Shifi’s er bare en super lækker oplevelse.

I en dejlig afslappende atmosfære får man en professionel behandling og man føler sig som født på ny: ren, glat og lækker – Shifi har magiske hænder.

Jeg har gået hos Shifi i over 10 år og jeg er blevet nærmest afhængig. Jeg kan på det varmeste anbefale Shifi’s behandlinger.

Anette Bruunkunde gennem mere end 10 år, Humlebæk

Da jeg var omkring 30 år, besluttede jeg mig for at gøre en indsats for at bevare min ansigtshud så godt som muligt.

Jeg prøvede forskellige hud- og skønhedsklinikker, men kom ofte ud med en rød og lettere irriteret hud, pga. de “dampkanoner”, jeg blev “bombarderet” med.

Jeg prøvede også Shifis Skønhedspleje, og her oplevede jeg en anderledes indgang til det at pleje sin hud. Shifi brugte ikke damp, og min hud føltes frisk og afslappet efter en times tid i Shifis hænder og ikke lettere rød og hævet, som jeg tidligere havde oplevet. Hos Shifi i dag kan man få et varmt klæde på ansigtet, men det er stadig meget mere skånsomt end “dampkanonerne”, og der er helt sikkert sket fremskridt hos andre klinikker, men dengang var det, sammen Shifis høje faglige kompetencer et af de afgørende argumenter for, jeg fortsatte hos Shifi.

En anden dimension ved Shifi er, at hun som andre syd for alperne har en anden (mere positiv 🙂 indstilling til skønhedspleje end os her nord for alperne – det er ligesom, det ligger i opdragelsen af de unge kvinder – for Shifi er skønhedspleje ikke bare noget man smører i hovedet – det er en helhedsløsning, en livsstil. Man plejer sit sind, sin mad, sin krop, sit hår og sin hud, og så bliver man smuk … – Det er den ekstra dimension, der giver konstruktivt modspil, når man får gode råd af Shifi om hår, make up, mad, etc.

Så nu, i over 10 år har jeg været kunde i Shifis Skønhedspleje og trådt ind i den blågrønne-grønblå klinik, der minder sådan om hav, salt og vand, renhed, ro og velvære – ja, selv da jeg boede i U.S.A., holdt jeg fast i et besøg hos Shifi, når jeg var i Danmark på besøg. Populært sagt turde jeg ikke overlade mit ansigt til andre!

Birgit DahlgrenKøge

Jeg er kommet hos Shifi gennem flere år. Som PCO-patient lider jeg meget af uren hud.

Tidligere blev jeg behandlet med længerevarende antibiotikakure og hormontabletter for at afhjælpe urenhederne i huden.

I dag tager jeg ingen medicin og oplever en tydeligt renere og meget sundere hud med mine månedlige besøg hos Shifi, og daglig brug af produkterne fra Exuviance.

Jeg oplever altid en god service i en hyggelig atmosfære hos Shifi.

Karina Maarbjergen meget tilfreds kunde igennem mange år, Greve

Jeg glæder mig altid til at besøge Shifi fordi jeg ved, at der venter mig en dejlig oplevelse.

En oplevelse der ikke bare handler om at ligge og slappe af og blive forkælet med lækre masker og ansigtsmassage, men som lige så meget handler om at altid få en god snak om alt mellem himmel og jord med et menneske med stor empati, livskundskab og varme.

Når jeg kører hjem fra et besøg hos Shifi er det altid med en lækker velplejet hud og en god oplevelse i bagagen.

LisbethHansen

Til mine med-søstre,

Shifi er min absolutte skønheds-guru. Med Shifi’s søde væsen, store energi og proffessionelle tilgang til sit håndværk har jeg anbefalet hendes salon til kolleger, veninder og familie.

Personligt har jeg frekventeret Shifi’s salon i over 10 år. Jeg føler mig pænere, mere velholdt og betydelig mere feminin efter en behandling af Shifi.

Kirsten PetersenFrederiksberg

Siden 98 har jeg regelmæssigt fået ansigtsbehandlinger hos Shifi.

Jeg får altid en professionel behandling og gode råd om hudpleje i en venlig og afslappet atmosfære.

Karina Heitmann Hansenen trofast kunde

Jeg har været kunde hos Shifi de sidste 10 år og vil blive ved med det indtil den dag, hvor mine ben ikke kan bære mig ned i hendes hyggelige skønhedssalon.

Hos Shifi ved jeg, at jeg kan få en yderst professionel behandling og samtidig kan jeg få mig en snak om alt mellem himmel og jord.

Vi taler selvfølgelig en del om skønhedsrelaterede emner og Shifi har altid et godt råd til, hvordan diverse problemer kan løses. Men vi taler også om andre ting, lige fra gode shoppemuligheder til anbefaling af håndværkere.

Shifi har et stort netværk og er glad for at kunne skabe forretningsmæssige kontakter eller give anbefalinger, til gavn for alle.”

Mine besøg i Shifis salon har på denne måde bragt mere og andet end professionel skønhedspleje ind i mit liv. Et helt konkret eksempel er Shifis imponerende kendskab og glæde ved madlavning. Vi har gennem årene haft mange inspirerende samtaler om mad. Hun har altid svar på spørgsmål om råvarer, krydderier med mere og jeg har forsøgt mig med mange spændende opskrifter efter mine besøg på Toftegårds Allé. Det betragter jeg som en skøn sidegevinst, og det tror jeg også min familie gør 🙂

Anne Lena ThygesenTeamleder, Kuwait Petroleum (Danmark) A/S

Jeg er kommet hos Shifi gennem de sidste 5 år og glæder mig hver gang, da jeg hos Shifi altid møder varme og godt humør.

Shifi er meget åben og nem at tale med, jeg føler virkelig jeg er i centrum som kunde.

Udover at være dygtig og kompetent til sit arbejde, er Shifi også som menneske en person, som man føler sig i godt selskab med.

Hanne M. Pedersenkunde gennem mere end 10 år, Rødovre

Hos Shifi får man mere end en ansigtsbehandling.

Hun tager hånd om hele personen og man går derfra ikke som endnu en kunde i butikken, men som en god og genkendt veinde eller ven.

Lene Hasselbalch Jakobsen

Jeg får rettet og farvet bryn og vipper hos Shifi og har gjort det gennem snart otte år.

Jeg ser altid frem til at komme ned til Shifi, for ikke alene bliver jeg kønnere af det, jeg får også en hyggelig snak og en ærlig mening om stort og småt.

Shifi giver en god behandling, og råd og vejledning får man gratis med på vejen.

Margit Foller

Top-professionel med stort personligt engagement er nøgleord, der betegner Shifi.

Gennem mange år har jeg altid følt mig budt velkommen af en utrolig imødekommende og faglig dygtig kosmetolog.

Seriøs med et smil på læben – og gerne et godt råd. DET GØR EN FORSKEL.

Marie MølstrandGlostrup

Hos Shifis er kvaliteten altid i orden. Shifi forstår at give en både personlig og proffesionel behandling på én og samme tid.

Du føler dig velkommen og der bliver lyttet til dine ønsker samtidigt med at du får en god vejledning.