Skip to content

Shifi viser en holistisk vej til skønhed

Hvis en kunde på 40 år har acne, siger jeg: Må jeg se din tunge

Shifi Pallesen

Af Hanne Bjørton hanne@valbyliv.dk

I 25 år har hun gjort københavnere smukkere i sin skønhedsklinik Shifis. Men for Shifi Pallesen handler skønhed om mere end at rette bryn og give en ansigtsbehandling.

Shifi Pallesen vil gerne se på hele mennesket, når hun tager imod kunder i skønhedsklinikken Shifis.

Her tilbydes ansigtsbehandlinger, peeling, behandling af acne og arret hud, pleje af bryn og vipper og meget andet.

Men der står også reinkarnation-behandling, thetra-healing og yoga på listen over behandlinger. For selv om Shifi Pallesen er lægeeksamineret hudterapeut, makeup-artist og negletekniker, så har hun en spirtuel og holistisk tilgang til skønhed og velvære.

Jeg har det med, når jeg rører ved folk, så ved jeg, hvordan de har det. Allerede når de kommer ind, kan jeg faktisk mærke det, fortæller Shifi og uddyber, hvad thetra-healing går ud på.

Man ser på nogle af de mønstre, folk har i deres liv, og som de gerne vil af med. Jeg har for eksempel en kunde, og lige meget hvor hun har haft et arbejde, er hun blevet mobbet. Ved hjælp af meditation hjælper jeg hende med at finde ud af, hvorfor det er sket og hvad hun kan gøre for at bryde mønstrene.

De fem tibetanere

Kost og livsstil er meget vigtigt for vores skønhed og velvære, fortæller Shifi

Hvis en kunde på 40 år har acne, siger jeg: Må jeg se din tunge. Jeg ser på tungebelægningen for at se, om kunden mangler vitaminer. Jeg ser på holdningen og spørger, om kunden er træt. Og jeg spørger: Hvad spiser du? Fordi det er vigtigt.

Hun går selv meget op i sin kost og giver gode råd til kunderne. Blandt andet på sin instagram-profil @shifisunivers, hvor hun viser sine opskrifter på sund mad.

Jeg har altid vidst, at jeg skulle være selvstændig, for så kan jeg selv bestemme over mit liv.

Shifi Pallesen

Og ud over at drive skønhedsklinik underviser Shifi i yoga hos FitnessX i Carlsberg Byen samt af og til på yoga-rejser med Apollo.

Jeg skal afsted igen i april til Spanien. Jeg har også private yoga-timer her i klinikken. Så skubber jeg bare briksen til side og lægger yoga-måtten ud, siger hun.

Selv er hun et fint eksempel på, at livsstil betyder noget for sundhed og skønhed. Den 61-årige kvinde, der er mor til to voksne børn og mormor til et barnebarn, kan snildt gå for at være 10 år yngre.

Jeg laver de fem tibetanere (fem særlige yogaøvelser, red.) hver dag og dyrker pilates. Og jeg holder fri i weekenden – jeg giver meget, så jeg er nødt til at lade op, siger hun med et smil.

Klinik siden 1997

Hun åbnede Shifis i 1997 på Toftegårds Allé efter at have arbejdet nogle år i Magasin, hvor hun guidede kunderne i at vælge tøj.

For tre år flyttede klinikken til Vigerslev Allé 64. Her har hun sit eget lokale hos Klinik for Fodterapi, som hun har et fint samarbejde med.

Her i januar kan hun fejre 25 års jubilæum for sin klinik med en reception for kunderne.

Jeg har altid vidst, at jeg skulle være selvstændig, for så kan jeg selv bestemme over mit liv. Jeg har et spændende og et godt liv, siger Shifi.