Skip to content

Alle vores rynker har en fortælling og betydning

Står du nogle gange foran spejlet og undrer dig over, hvor alle dine rynker kommer fra, og hvad årsagen til rynkerne er?

For at forstå rynker/linjer i ansigtet skal vi forstå den følelsesmæssige betydning bag hver enkelt rynke. Rynkerne kan være med til at fortælle, hvad vi kæmper med i livet lige nu. Vi kan opdage nogle gamle, uløste udfordringer, som ikke er blevet bearbejdet i kroppen endnu.

Rynker i panden kommer af bekymringer, chok og angst. Furer i panden er ofte forbundet med uløste traumer fra fortiden.

Øjenbrynsforhøjelse kommer af overdreven bekymring og angst samt af ophobning af energi i ryggen, som kan “fryse” over tid.

Hvis du har tendens til at føle dig angst og måske tænker lidt for meget over tingene, så vil du nok bemærke, at der udvikles fine, vandrette linjer på panden.

Mennesker med rynker på panden har i øvrigt en tendens til at lide af hyppig hovedpine og nakkesmerter.

Rynker på siderne af øjnene kommer af lykke, frustration, stress eller beslutningstagen. Fine rynker på siden af øjnene indikerer en glad person😊 Men bliver de dybe og faste, så indikerer de stress og frustration – eller at der bruges meget tid på at tage svære beslutninger.

Kæbespændinger kommer af mumlen, vrede eller undertrykte følelser.

Den mest almindelige disharmoni i ansigtet hos kvinder i dag er en stram kæbe, fordi kvinder ikke er så gode til at sige hvad de synes og mener.

Fremtrædende lodrette rynker på læberne indikerer ofte dårlige vaner og rygning.